+31 (0)6 2363 5352    info@wydoe.nl

to disclaim

Disclaimer

Door gebruik te maken van de website www.wydoe.nl stemt u in met de inhoud van deze disclaimer. Wydoe besteedt uiterste zorg aan een zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbod van informatie op deze website. Onze website is dan ook voortdurend in ontwikkeling en Wydoe is niet aansprakelijk voor de gevolgen van wijzigingen.

Aan de informatie op deze website kunt u geen rechten ontlenen. Wydoe neemt geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie. Tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van gekoppelde webpagina’s van derden (links) en de informatie die daarop wordt aangeboden. Wij staan er niet voor in dat dergelijke informatie vrij is van virussen of andere schadelijke componenten.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of de inhoud daarvan is niet toegestaan en maakt mogelijk inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de inhoud van de webpagina dient schriftelijk te worden verzocht. Voor het gebruik en de inhoud is het Nederlands recht van toepassing.


Privacy

Het gebruik van deze website wordt voortdurend geanalyseerd. Persoonlijke gegevens van bezoekers behandelt Wydoe echter met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Wydoe houdt zich aan de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.