+31 (0)6 2363 5352    info@wydoe.nl

Wydoe geeft u de ruimte

Onze missie

Wydoe’s missie is om een positieve bijdrage te leveren aan de kwaliteit en continuïteit van ons (maatschappelijke) leven. Uiteraard is dit afhankelijk van verschillende factoren en talenten. Een belangrijke factor vinden wij plezier. Plezier in het leven zorgt ook voor plezier in het werk, gecombineerd met passie, betrokkenheid en daadkracht zorgt dit voor de juiste balans binnen onze dienstverlening. Hierdoor ontstaat de juiste werkinstelling en het vermogen om te ontwikkelen. Ons motto is niet voor niets ‘werken met plezier’.

Ieder individu heeft unieke talenten. Wydoe laat jouw talenten werken en geeft jouw ambities de ruimte, want daar waar talent en ambitie samenkomen, zal er succes ontstaan. Je moet in staat zijn om te roeien met de riemen die je hebt.


Onze visie

Er zal altijd behoefte zijn aan externe ondersteuning of uitbesteding van werkzaamheden, waarbij de verhouding tussen kwaliteit en prijs (vaak) onder druk zullen staan. Wij staan voor kwaliteit voor de juiste prijs. ‘Wat Wydoen is topsport’, keer op keer op hoog niveau een topprestatie leveren. Voor onze opdrachtgevers zijn wij een zichtbare schakel binnen de werkprocessen. Wij zijn de oplossing voor uw probleem, want Wydoe zorgt er voor dat u uit de problemen komt.

Ons succes is uw verdienste, uw tevredenheid is onze verdienste. Van meet af aan is Wydoe een toegevoegde waarde voor elke organisatie!